Com ser internauta i creure en les aparicions marianes

Diuen que la fe mou muntanyes i  que si Mahoma no va  a la muntanya,  la muntanya  va a Mahoma.  La fe és universal però  el miracle  no te’l porten a casa o … potser sí.

A la web  http://es.lourdes-france.org/  tenim, entre d’altres, serveis a distància. Sense aixecar-te del sofà pots fer Intencions d’oració,  encendre una espelma a la gruta, fer un donatiu, consultar Lourdes News i altres publicacions o demanar aigua de Lourdes.  Per tant, com podeu veure, ser Internauta i creure en les aparicions Marianes  és  avui en dia totalment compatible.

Personalment, opto pel Lourdes Live. Poder veure les hordes de visitants i sentir el seu murmuri, gaudir de la pau que impregna el lloc i també d’algun bis dels peregrins de diferents punts del món, que any rere  any segueixen el camí de la fe i la pregaria. Penseu que Lourdes rep cada any 6 milions de visitants fidels a l'aparició Mariana de l'any 1958.

Fins ara hi ha hagut 69 miracles. El primer, al 1958,  va ser la curació  d’una paràlisi cubital dreta per elongació traumàtica del plexe branquial i es va reconèixer el 18 de gener de 1862 i, el darrer, al 1989,  va ser reconegut el 20 d’agost de 2013 i va curar una hipertensió arterial amb greus i repetides crisis. Així que, ja ho sabeu, no cal que aneu a la farmàcia a mirar-vos la tensió, aneu a Lourdes o connecteu-vos a internet!

continguts relacionats